100+ fantastische, budgetvriendelijke en leuke activiteiten voor romantische koppels! - Pagina 10 van 10 - Rekening.be

100+ fantastische, budgetvriendelijke en leuke activiteiten voor romantische koppels!

91. Lakeside paradise

Indien je een date organiseert op deze elf hectare grote waterplas, dan kunnen jullie kennismaken met stand up paddleboarden. Stand up paddleboarden wint enorm aan populariteit, die niet alleen op zee, maar eveneens op binnenwateren kan worden beoefend. Tijdens deze date zul je de gelegenheid krijgen om de beginselen van deze complete sport te leren kennen.

Locatie: Knokke

92. Excursie op zee

Een date per boot op volle zee is een heerlijke ervaring waarbij jullie kunnen genieten van de gezonde zeelucht, water en wind. Even gewoon de boel de boel laten dus. Tijdens de boottocht kun je samen met je lief bovendien genieten van een drankje dat te verkrijgen bij de aanwezige bar.

93. Skiën of snowboarden

Skiën of snowboarden tijdens een date is mogelijk op deze locatie bij onze noorderburen. Heel het jaar door kun je hier terecht voor een heus wintersportgevoel. Een ideale date om je  voor te bereiden op de wintersport, of om deze (beter) te leren kennen. Zowel voor beginners als gevorderden is hier van alles te beleven.

94. Karting (outdoor)

Daten op dit bijzondere kartingcircuit is een unieke belevenis omdat je je vlakbij het Formule 1-circuit van Spa-Francorchamps bevindt. Op dit veilig circuit kan iedereen kennismaken met het karten. Je prestatie wordt door een accuraat tijdopnamesysteem geregistreerd zodat een vriendschappelijk wedstrijdje met je lief eveneens tot de mogelijkheden kan behoren.

Locatie: FRANCORCHAMPS

95. Le labyrinthe de Barvaux:

Deze locatie is een beroemde toeristische trekpleister in de Ardennen waar je je weg moet proberen te vinden in een gigantisch doolhof. Het labyrint is gemaakt in een maïsveld en wordt elk jaar opnieuw aangelegd. In de doolhof komen jullie bijzondere personages tegen die je trakteren op een boeiend verhaal om je verder te helpen naar de uitgang.

96. Klimmen

Een date op hoger niveau is mogelijk in deze klimzaal. Samen met je lief kun je een poging wagen om de top te behalen van de kunstrotsen. Tijdens deze klimtocht maken jullie geen gebruik van touwen omdat je je, als het nodig is, gewoon op een dikke, zachte mat kunt laten ploffen.

Locatie: Gent

97. Duiklessen volgen

Tijdens een date kennismaken met de duiksport is mogelijk op deze locatie. Voor koppels die houden van zwemmen, natuur en de rust van de wereld onder het wateroppervlak is dit dan ook absoluut een aanrader. Voor je eerste duik zul je de nodige theorie en instructies worden gegeven en zul je van een ervaren instructeur uiteenlopende basisvaardigheden aangeleerd krijgen.

Locatie: SCHARENDIJKE

98. Bistrant Spanje

In deze sfeervolle brasserie kun je niet alleen terecht voor een snack om de lekkere trek te stillen, maar ook om gezellig te tafelen. Je kunt er dus niet alleen heerlijk lunchen, maar ook genieten van een smakelijk diner. Je zult hier een combinatie vinden van allerlei lekkernijen uit zee en van het land.

Locatie: koekelare

99.Windsurfen

Op deze locatie een date regelen betekent dat jullie op een elf hectare grote waterplas allerlei watersporten kunnen gaan beoefenen, zoals windsurfen. Deze plaats is immers perfect om deze sport onder de knie te krijgen omdat de ligging ervoor zorgt dat een eventueel aanwakkerende wind niet of nauwelijks vat op je heeft.

Locatie: Lake Side Knokke

100. Sauna de bron

Deze privésauna heeft niet alleen een uitgebreide sauna, maar eveneens een aparte wellness. In de wellness kunnen jullie terecht voor uiteenlopende (duo)massages en behandelingen. In de sauna kan gebruik worden gemaakt van ondermeer een Finse sauna, hamam, warme en koude douches, een bubbelbad, een infraroodcabine en licht- en kleurentherapie.

Locatie: Roeselare

Ook interessant

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.