100+ fantastische, budgetvriendelijke en leuke activiteiten voor romantische koppels! - Pagina 3 van 10 - Rekening.be

100+ fantastische, budgetvriendelijke en leuke activiteiten voor romantische koppels!

21. Wu Wei

Samen ontspannen in een oase van rust is een garantie voor een geslaagde date. Jullie kunnen er gebruikmaken van een spa, een restaurant, een binnentuin, een  hamam en een aantal sauna’s. Deze date omhelst dus de perfecte wellnessbeleving. Ook worden er allerlei massages en behandelingen uitgevoerd door een getraind team. 

Locatie: Kortrijk

22. Door de Kempen met een hummer

Achter het stuur van een stoere Hummer samen de kracht, het vermogen en de soepelheid van deze terreinwagen uitproberen, is geen alledaagse date. Op een terrein met zanderige heuvels en diepe kuilen kun je je even helemaal laten gaan. Met deze date zul je zeker indruk maken op je lief.

Locatie: Vorselaar

23. Pairi Daiza

Wanneer jullie dol zijn op dieren, dan is een bezoekje aan dit park een absolute aanrader. Samen heerlijk wandelen in een prachtig aangelegde omgeving tussen vogels in allerlei soorten en maten, en kijken naar bijzondere dieren van over heel de wereld. Je weet bijna zeker dat je date hier wel succesvol moet zijn.

24. Flyboard inisiatie

Koppels die dol zijn op activiteiten op en rond het water zullen deze date absoluut fantastisch vinden. Flyboarden heeft enorm aan populariteit gewonnen de laatste jaren vanwege het spectaculaire karakter van deze sport. Met een lange slang die verbonden is aan een waterscooter wordt je door waterkracht meters hoog de lucht ingestuwd.

Locatie: Kamperland

25. Wavekarting

Als jullie een beetje sportief aan zijn gelegd en bovendien van watersporten houden, dan is een dagje wavekarting zeker aan te raden. Samen met je lief over de golven van de Noordzee varen in een tempo dat je zelf kunt bepalen. Deze date is bijna op voorhand al geslaagd te noemen.

Locatie: Nieuwpoort

26. Fietsen in de Vlaamse Ardennen

De prachtige ligging in de Scheldevallei zorgt voor een ideale omgeving om een fietstocht te maken. Zelfs voor ongeoefende fietsers is dit een prima manier om te genieten van fraaie uitzichten en elkaar. Bovendien kun je geheel zelf het tempo bepalen als door dit schitterende deel van ons land fietst. 

Locatie: Kluisbergen

27. Skydive (indoor)

Wanneer je een bijzondere date wilt organiseren, of wat extra spanning wilt toevoegen, dan ben je hier op het juiste adres. In een speciale omgeving kun je je even gewichtsloos voelen en zweven als een vogel in de lucht. Voor sportieve- en avontuurlijke koppels is deze date meestal al bij voorbaat een succes.

Locatie: Komen

28. Kliminitiatie

Een date waarbij je kunt (leren) boulderen. Op een relatief korte, maar in de regel erg lastige beklimming, op een lage muur de beginselen van deze sport onder de knie krijgen. In een indoor-klimhal ben je, samen met je lief, actief met je lichaam en geest bezig en leer je je eigen grenzen verleggen. Hierbij wordt de veiligheid nooit uit het oog verloren.

Locatie: Hoboken

29. Tao Loungebar

Een date in een hip restaurant in een levendige badplaats is niet zomaar een date. Je kunt hier immers genieten van wereldse gerechten in een stijlvolle omgeving. Aangezien dit restaurant gelegen is in het hart van het gezellige uitgaanscentrum van Oostende kun je een bezoekje bovendien prima combineren met een avondje stappen.

Locatie: Oostende

30. Tandem fietstocht

Tijdens een date de stad Oostende verkennen, is al erg leuk. Wanneer je dit doet op de fiets of een tandem, dan maak je er nog iets specialers van. Je kunt, al fietsend met je lief, bijvoorbeeld op zoek gaan naar een gezellig restaurantje, een gezellig café of een interessante bezienswaardigheid.

Locatie: Oostende

Ook interessant

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.