Crelan - Rekening.be

Crelan

Crelan is een vertrouwde partner wanneer je jouw bankzaken in veilige handen wilt onderbrengen. Crelan is een coöperatieve bank, wat wil zeggen dat maatschappelijk engagement voorop staat. Zo kies je niet alleen voor een betrouwbare bank, maar weet je ook zeker dat jouw bank ook staat voor een prettige samenleving. Crelan ondersteunt bijvoorbeeld allerlei maatschappelijk initiatieven voor vrijwilligers en heeft daartoe een eigen stichting opgericht: de Crelan Foundation. De Crelan Foundation zet zich in op gebied van opleiding, gezondheid, cultuur, milieu en crowdfunding in de sport. Jouw geld werkt op die manier dus niet alleen voor jezelf maar voor de hele samenleving.

Crelan ondersteunt niet alleen maatschappelijke initiatieven. De medewerkers van Crelan organiseren ook acties binnen de genoemde domeinen én werken zelf vaak ook mee. Medewerkers van Crelan krijgen regelmatig de gelegenheid zich al vrijwilliger in te zetten in de projecten die ondersteund worden. Zo steekt Crelan de handen uit de mouwen en bouwt samen met jou een toekomstbestendige samenleving. Een leuke gedachte, om bij een bank jouw zaken te hebben die niet alleen aan zichzelf denkt maar ook aan jou als klant én de samenleving waarin jij je bevindt.

Online bankieren bij Crelan

Geen bank én klant kan vandaag de dag meer zonder: internetbankieren. Bij Crelan regel je snel en eenvoudig jouw geldzaken online. Je kunt natuurlijk altijd veilig inloggen op al je rekeningen via jouw desktop of laptop, maar ook beschikt Crelan over een handige thuisbankierapp. Je hoeft dus nooit meer naar de bank toe om al je betalingen te regelen. Dat kan gewoon vanuit huis op momenten waarop het jou het beste uitkomt. Ook indien je vaak onderweg bent is het van groot belang dat je altijd toegang hebt tot al jouw geldzaken. Dat is handig als particulier maar helemaal wanneer je ondernemer bent. Als ondernemer ben je vaak op pad voor je zaak of op zakenreis. In zo’n geval is het fijn om te weten dat je gewoon door kunt bankieren en je financiële zaken niet op ‘on hold’ hoeft te zetten tot je terug bent of tijd hebt om naar de bank te gaan.

De voordelen van bankieren bij Crelan

Als klant bij Crelan geniet je steeds een hoop voordelen. Crelan heeft voor haar klanten een viertal handige betaalpacks ontwikkeld. Je kunt hiermee kiezen voor een betaalpakket dat altijd past bij jouw persoonlijke situatie. Dat betekent dat je niet betaalt voor allerlei onnodige opties waar je nooit gebruik van zult maken. Of je nu een simpel betaalpakket wilt of de meeste en de beste opties, Crelan heeft altijd het beste betaalpakket. Bij alle betaalpakketten krijg je uiteraard een betaalkaart en heb je ook toegang tot internetbankieren.

Met internetbankieren heb je op ieder moment en op iedere plek tot in detail zicht op je rekeningen en andere financiële producten. Indien je de beschikking wilt hebben over een creditcard dan is dat uiteraard ook mogelijk vanaf het Crelan Performance Pack for One en hogere pakketten. Crelan werkt samen met Visa, waardoor je een betrouwbare partner hebt voor al je creditcardbetalingen. Visa is nog altijd de meest geaccepteerde creditcard ter wereld en biedt tal van handige extra’s, zoals standaard aankoopverzekering voor al jouw (internet)aankopen.

Je verzekeringen sluit je af bij Crelan

Je kunt bij Crelan tevens terecht wanneer je aanvullende producten wilt afsluiten. Het is handig om je verzekeringen ook bij je eigen bank af te sluiten want zo bewaar je het overzicht. Tevens betaal je bij je bank meestal minder dan bij een aparte verzekeraar omdat je jouw betaalpakker immers ook al hebt lopen bij Crelan. Zo betaal je dus nooit te veel voor je verzekeringen. Je kunt bij Crelan onder meer terecht voor de volgende verzekeringen: autoverzekeringen, woonverzekeringen, familiale verzekeringen en aan een lening gekoppelde verzekeringen. Je ziet, met zo’n uitgebreid aanbod aan verzekeringen, is Crelan ook een vertrouwde partner voor al jouw assurantiën.

Beleggen en pensioensparen via Crelan

Crelan biedt voor klanten ook uitgebreide beleggingsrekeningen met tal van opties. Bovendien biedt Crelan uitgebreide informatie en artikelen over hoe je het beste je geld kunt beleggen. Of welke belegging het beste past bij jouw persoonlijke financiële situatie. Wil je jouw oude dag veiligstellen? Dan biedt Crelan een aantal opties om te investeren in jouw pensioen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit drie soorten pensioenfondsen. Die kennen een verschillend risicoprofiel. Je kiest dus voor een passieve of meer agressie belegging van je pensioen. Uiteraard kan Crelan je middels een persoonlijk gesprek meer informatie verschaffen over welk fonds het beste past bij jouw vermogen, verwachtingen en situatie. Neem contact op met een adviseur voor een vrijblijvend gesprek. Het prettige van Crelan is dat je jouw toekomst niet alleen via je pensioen veiligstelt. Door het maatschappijbewuste karakter van Crelan investeer je niet alleen in je eigen toekomst, maar ook die van je kinderen, kleinkinderen, de samenleving en het milieu.

Crelan en ondernemers

Niet alleen als particulier maar ook als ondernemer verwelkomen we jou van harte bij Crelan. Je regelt alle betalingen die je moet doen snel en eenvoudig bij Crelan. Crelan biedt zeer betaalbare pakketten aan voor ondernemers. Speciaal voor agrariërs heeft Crelan betaalpakketten die volledig toegespitst zijn op die doelgroep. Omdat Crelan van oorsprong een agrarische bank is, zit je als agrarisch ondernemer helemaal goed bij deze bank. Crelan biedt ondernemers kredieten voor groei van hun bedrijf en adviseert je over alle financiële zaken aangaande je pensioen en uitbreiding van je bedrijf. Ook ondersteunt Crelan tal van agrarische initiatieven en investeert ze in deze sector.

Met Crelan kan je als ondernemer je privé-uitgaven strikt scheiden van je zakelijke transacties waardoor het opmaken van je bedrijfskasboek een fluitje van een cent wordt. Je hebt met een paar muisklikken toegang tot al je verrichte en ontvangen betalingen waardoor het een stuk gemakkelijker wordt om specifieke transacties terug te zoeken. Zo houd je oog op je inkomsten en uitgaven en zie je nooit meer iets belangrijks over het hoofd.

Ook interessant

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.