Wat is MeDirect Bank en waarvoor kan je bij hen terecht?

Wat is Medirect Bank?

MeDirect Bank Malta is een Maltese bank- en financiële dienstverlener met hoofdkantoor in Sliema.

MeDirect Bank Malta is een Maltese bank- en financiële dienstverlener met hoofdkantoor in Sliema. Opgericht in 2004 als Mediterrane Bank, werd het in 2005 in licentie gegeven door de Maltese Financial Services Authority. De MeDirectfilosofie wil klanten investeringsbeslissingen laten nemen die passen bij hun individuele behoeften, gebaseerd op betrouwbare informatie en onbevooroordeelde expertise.

MeDirect biedt een verscheidenheid aan duidelijk omschreven producten om ervoor te zorgen dat klanten de aard van hun investeringen volledig begrijpen, terwijl ze ook deskundig advies geven aan klanten die deze service nodig hebben. MeDirect is gespecialiseerd in vermogensbeheer, investeringen en besparingen.

Ze bieden ook gratis e-banking, dat 24/7 beschikbaar is met toegang tot een e-Wealth beursplatform en een breed scala aan lokale en internationale beleggingsproducten met lage kosten.

Klik hier om hun diensten te ontdekken:

AanbiederInformatieBekijk alle voordelen
Neem zeker een kijkje op de website van medirect.
Daar kunt u beleggen
zonder instap- en uitstapkosten.
En nu tijdelijk tot €5000 welkomstpremie!

Door zijn samenwerking met het wereldberoemde onafhankelijke onderzoeksbureau Morningstar biedt e-Wealth ook gratis onderzoeks- en analysehulpmiddelen voor investeringen. MeDirect blijft concurrerende rentetarieven aanbieden op deposito’s en spaarrekeningen voor een vaste termijn, evenals buitenlandse valuta.

Wat doet Medirect Bank?

Verder is de bank ook gericht op het bieden van innovatieve financieringsoplossingen voor middelgrote en grotere ondernemingen. MeDirect Bank biedt ook een reeks accountservices aan zakelijke en particuliere klanten, waaronder aantrekkelijke rentetarieven op depotrekeningen in de belangrijkste valuta, betalingsservices en vreemde valuta.

MeDirect Bank is een Belgische bank die spaar-, beleggings- en vermogensbeheer aanbiedt. Ze werd met succes gelanceerd in september 2013 en ontwikkelde zichzelf als een innovatieve speler op de Belgische financiële markt. Als pure internetspeler heeft MeDirect geen filialen en wordt alle klantcontact via internet, telefoon en e-mail afgehandeld.

MeDirect, al vijf jaar actief in België, wil met het initiatief nieuwe inkomsten aanboren. Niet dat de online bank niet groeit. MeDirect heeft ongeveer 30.000 klanten en heeft ongeveer 1,5 miljard euro aan beheerd vermogen. De grootste hiervan – 1,1 miljard euro – is op spaarboeken.

Kijk hier voor alle info:

AanbiederInformatieBekijk alle voordelen
Neem zeker een kijkje op de website van medirect.
Daar kunt u beleggen
zonder instap- en uitstapkosten.
En nu tijdelijk tot €5000 welkomstpremie!

MeDirect is de afgelopen jaren op de markt gekomen als prijsbreker met spaarquotes die veel hoger zijn dan het gemiddelde. Dit zijn meestal ongereguleerde accounts. De aanbetalingen op een dergelijke rekening kunnen niet onmiddellijk worden teruggevorderd, zoals bij een traditionele rekening, maar pas na drie, zes of twaalf maanden.

Ook interessant

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.